ساخت وبلاگ لوازم جانبی سامسونگ لوازم جانبی اپل لوازم جانبی هواوی خرید اینترنتی محل تبلیغات شما
saheleaftab1

saheleaftab1

شرایط تحصیل در اسپانیا قسمت 4


شرایط
تحصیل در اسپانیا

دانشگاه های اسپانیا دولتی و خصوصی هستند و تحصیل در دانشگاه های خصوصی هزینه های بالاتری نسبت به دانشگاه های دولتی خواهد داشت . حدود هزینه تحصیلی برای دانشگاه های دولتی در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد 3600 تا 6000 یورو ودر مقطع دکترا حدود 500 یورو می باشد که البته دریافت بورسیه در مقطع دکترا و در دانشگاه های دولتی بسیار راحت تر است .

هزینه های دانشجویان در این کشور شامل هزینه های تحصیلی ، مسکن ، خرود و خوراک و رفت و آمد می شود . به غیر از هزینه های تحصیلی یک دانشجو برای داشتن یک زندگی متوسط در اسپانیا باید حدود 700 یورو هزینه کنند.

تعطیلات بین سال های تحصیلی در اسپانیا هم همان تابستان می باشد و از اواخر ماه جولای تا اواسط سپتامبر ادامه خواهد داشت . دانشجویانی که از اتاق ها و مکان های دانشجویی برای زندگی استفاده می کنند می توانند در صورت نیاز مدت تعطیلات را هم از این مکان ها استفاده نمایند که البته باید درخواست بدهند .

دانشجویان خارجی کشور اسپانیا حدود 30 درصد در هزینه های درمانی تخفیف می گیرند اما در صورتیکه بخواهند تمام هزینه درمانی آنها پرداخت شود باید بین 60 تا 100 یورو ماهیانه پرداخت نمایند . دانشجویان این کشور پس از دریافت اقامت تحصیلی خود می توانند برای اقوام درجه یک خود مانند پدرو مادر و همسر و فرزند هم درخواست ویزا نمایند که البت هباید حداقل سه ماه از اقامت او گذشته باشد .

همچنین دانشجویانی که اقامت تحصیلی آنها درست شده است می توانند برای کمک به هزینه های تحصیلی و زندگی خود در این کشور بصورت پارت تایم و نیمه وقت و نهایتا 3 روز در هفته مشغول کار باشند . اما بیشتر دانشگاه های بین المللی و درجه یک اسپانیا برای دانشجویان خود که خواهان فراگیری زبان اسپانیایی هستند با ارائه تسهیلات مناسب این دوره ها را توسط خود دانشگاه برگزار می کنند . این دوره ها بصورت فشرده و نیمه فشرده و یا بصورت معمولی در بعد از ظهر ها برگزار می شود و هزینه آن بسته به نوع دوره بین 200 تا 700 یورو تمام خواهد شد که با این توجه توصیه می شود زبان اسپانیایی را قبل از دریافت ویزای تحصیلی در اسپانیا در ایران فرا بگیرید .

دانشجویانی که متاهل هستند برای انتقال همسر خود به این کشور باید پس از دریافت اقامت دانشجویی خود اقدام نمایند که ممکن است فرآیند انتقال همسر به اسپانیا بین 6 تا 7 ماه زمان ببرد . نهایتا اینکه ویزای تحصیلی دارای محدودیت زمانی نیست و می توانید این ویزا را برای ورود و خروج متناوب تهیه نمایید .

‌‌

برای مطالعه ادامه مطلب سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در شنبه 27 آبان 1396ساعت 12:00 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 3

شرایط تحصیل در اسپانیا قسمت 3

شرایط تحصیل در اسپانیا

‌ارزش مدارک تحصیلی

  • در دوره های دو تا سه ساله ابتدایی ورود به دانشگاه ها ، مدارس عالی فنی و مجتمع های آموزش عالی دولتی کشور اسپانیا که با اتمام آن مدرک Estudios de Primer Ciclo به دانشجو اعطا می شود ، وزارت آموزش عالی کشور اسپانیا این مدرک را مدرک معتبرکاردانی ارزشیابی می کند .
  • مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم کشور اسپانیا با طی 4 سال تحصیل در تمام دانشگاه ها و مجتمع های آموزش عالی و هنرهای زیبا می باشد .
  • با 5 سال تحصیل در دانشگاه ها و مجتمع های آموزش عالی و هنر های زیبا در اسپانیا وزارت علوم این کشور مدارک Estudios de Segundo Ciclo, Licenciaturas در صورت ارائه رساله پایان آموزشی کارشناسی ارزشیابی خواهد شد .
  • در صورت ارائه پایان نامه و گذراندن 120 واحد درسی در اروپا و دفاع از پایان نامه مدرک مورد تایید وزارت علوم اسپانیا کارشناسی ارشد خواهد بود .
  • مدرک Tercer Ciclo گذرانده شده در همه دانشگاه ها ، مراکز آموزش عالی و مجتمع های هنر های زیبای کشور اسپانیا توسط وزارت آموزش عالی اسپانیا دکترا تایید خواهد شد البته مشروط به اینکه مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد معتبر ارائه شود .

در دانشگاه های بین المللی اسپانیا رشته های تحصیلی متفاوتی ارائه می شود و تقریبا همه رشته های تحصیلی مورد نیاز در این دانشگاه ها ارائه می شود . این رشته ها بصورت دو زبانه ارائه می شود و هم به زبان اسپانیایی و هم به زبان انگلیسی ارائه می شود که البته تا حدودی هم بستگی به رشته انتخابی شما خواهد داشت . ضمن اینکه بهتر است زبان اسپانیایی را هم دانشجویان این کشور فرا گرفته تا هزینه های تحصیلی آنها کمتر شود . زیرا رشته هایی که به زبان انگلیسی تدریس می شوند گران تر خواهند بود .

برای مطالعه ادامه مطلب سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در چهارشنبه 24 آبان 1396ساعت 16:33 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 2

شرایط تحصیل در اسپانیا قسمت 2

شرایط تحصیل در اسپانیا

دوره های تحصیلی و مدارک مرتبط با آنها

  • پس از طی یک دوره 2 تا 3 ساله در مراکز آموزش عالی و دانشگاه های کشور اسپانیا به فارق التحصیلان مدرک Estudios de Primer Ciclo Arquitecto Tecnico, Diplomatura, Ingenierias Tecnicas اعطا خواهد شد .
  • با دریافت مدرک بالا دانشجو در یک دوره 2 ساله دیگر می تواند ادامه تحصیل داده و دروس قبلی را بصورت تخصصی بگذراند و جزئیات تخصصی تری را در خصوص رشته تحصیلی قبلی دریافت نماید . با پایان این دوره به دانشجو مدرک Arquitecto , Licenciado یا Ingeniero اعطا خواهد شد .
  • اما مدرک دکترا یا Tercer Ciclo به دانشجویایی اعطا خواهد شد که با پیش نیاز دوره قبلی دوره دکترا را آغاز کرده و در دو دوره و مجموعا 5 سال بتوانند دروس ارائه شده را بگذرانند. دو دوره یاد شده شامل یک دوره 2 ساله برای گذراندن دروس تخصصی و یک دوره 3 ساله برای گذراندن دروس پژوهشی و پایان نامه و نهایتا دفاع از آن می باشد . البته ابتدا باید دوره دو ساله تکمیل شود و چنانچه اساتید با صلاحیت دانشگاه توانایی دانشجو را بسنجند و تایید نمایند دانشجو می تواند دورس دوره سه ساله را بگذراند . پایان نامه مورد ارائه نیز باید توسط اساتید مربوطه تایید شود تا رسما فعالیت پژوهشی دانشجو آغاز شود .

برای مطالعه ادامه مطلب سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در دوشنبه 22 آبان 1396ساعت 11:16 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 6

شرایط تحصیل در اسپانیا قسمت 1



شرایط تحصیل در اسپانیا

دولت اسپانیا با اتخاذ راه کارهایی مانند ارائه بورسیه های تحصیلی عالی هر ساله علاقمندان به ادامه تحصیل و دریافت مدارک بالای دانشگاهی را در کشور خود پذیرا بوده و در ضمن آن توانسته همواره در سطح اول دنیا دانشگاه های خود را به روز و در رقابت نگه دارد تا جایی که فارق التحصیلان اکثر دانشگاه های این کشور تنها با ارائه مدارک دانشگاهی خود به راحتی در بهترین پست های ادارات دولتی و خصوصی در کشور خودشان و یا حتی در خود اسپانیا مشغول به کار شده و اقامت خود را هم در این کشور دریافت نموده اند .

کودکانی که به سن سه سالکی می رسند در این کشور باید به مهد کودک راهی شوند و تا 3 سال از آموزش های مقدماتی این مراکز بهره مند شوند . البته تنها یک سال از این تحصیلات اجباری می باشد ولی اکثر خانواده ها ترجیح می دهند که حداقل دو سال از این 3 سال را برای کودکان خود برنامه ریزی نمایند . سپس مقطع آموزش های ابتدایی در دوره ای 5 ساله را باید سپری نموده و با آموزش های خواندن و نوشتن و برخی از فعالیت های اجتماعی و علمی ابتدایی آشنا می شوند . دوره متوسطه دو مرحله ای است . مرحله اول 3 ساله می باشد و با پایان این سه سال دوره تحصیلات مدرسه ای به اتمام خواهد رسید . دوره دوم هم سه ساله است و دانش آموزان در پایان مدرک تحصیلی آکادمیک یا Bachiller را دریافت می کنند. در این مرحله دانش آموز می تواند انتخاب نماید که به کلاس های پیش دانشگاهی یک ساله برود و یا دوره مهارت های حرفه ای را ببیند .

دانشگاه ها ، مجتمع های علمی و فنی و مجموعه های هنر های زیبا سه مرکز ارائه دهنده تحصیلات عالیه در اسپانیا می باشند . برای ورود به دانشگاه یا باید دیپم پایان دبیرستان داشته باشند و آزمون ورودی بدهند و یا باید تحصیلات دوره پیش دانشگاهی را گذرانده باشند .

برای مطالعه ادامه مطلب سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در شنبه 20 آبان 1396ساعت 16:35 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 4

شرایط تحصیل در اسپانیا96/8/17


شرایط
تحصیل در اسپانیا

یکی از قدیمی ترین پادشاهی های دنیا متعلق به کشور اسطوره ای و زیبای اسپانیا می باشد. این کشور متحد اتحادیه اروپا یکی از جذاب ترین و پربازدید ترین کشور های دنیا می باشد که توانسته با سرمایه گذاری های مناسبی در زمینه گردشگری و همچنین با کمک قدمت و تاریخچه پر از تحولات خود و با حفظ آثار و بناهای تاریخی خود هر ساله میلیون ها نفر را به سمت خود جذب نموده و صنعت گردشگری را به عنوان صنعت دوم پر درآمد برای کشورش مبدل نماید .

شهر های مادرید به عنوان پایتخت و بارسلون ، والنسیا ، سویا ، ساراگوزا و مالاگا بزرگترین شهر های این کشور هستند که هر کدام در زمینه های مختلف برای این کشور حائز اهمیت می باشند . یکی از سیاست های اقتصادی و مهم کشور اسپانیا که توانسته هم برای این کشور اعتبار فراوان به همراه داشته باشد و هم درآمد خوبی را برای دولت و کشور اسپانیا به همراه داشته باشد ایجاد دانشگاه هایی با امکانات و سطح تحصیلی بالا و جذب دانشجویان داخلی و خارجی در راستای بالا بردن سطح سواد علمی مردمان اسپانیا و سایر کشور های جهان می باشد .

دولت اسپانیا با اتخاذ راه کارهایی مانند ارائه بورسیه های تحصیلی عالی هر ساله علاقمندان به ادامه تحصیل و دریافت مدارک بالای دانشگاهی را در کشور خود پذیرا بوده و در ضمن آن توانسته همواره در سطح اول دنیا دانشگاه های خود را به روز و در رقابت نگه دارد تا جایی که فارق التحصیلان اکثر دانشگاه های این کشور تنها با ارائه مدارک دانشگاهی خود به راحتی در بهترین پست های ادارات دولتی و خصوصی در کشور خودشان و یا حتی در خود اسپانیا مشغول به کار شده و اقامت خود را هم در این کشور دریافت نموده اند .

برای مطالعه ادامه مطلب سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در چهارشنبه 17 آبان 1396ساعت 11:37 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 5

اخذ اقامت اسپانیا96/8/11

اخذ اقامت اسپانیا:

شرایط قانونی سرمایه گذاری در اسپانیا:

راهنمای AQ و A در املاک و مستغلات اسپانیا

AQ و A یک نمای کلی از سطوح بازار املاک و مستغلات از یک شرکت را ارائه می نماید که تمامی موارد مورد نیاز برای سرمایه گذاری در املاک و مستغلات اعم از ، عنوان ملک، نام صاحب ملک، مسئولیت فروشنده، نحوه فروش، موضوعات مورد توجه، اخطار ها،مالیات بر ملک و مستغلات، ضمانت نامه ملک ، معافیت های مالیاتی، مالیات بر ارزش افزوده ملک، مالیات، شرایط اب و هوایی محیطی ملک، شرایط مالکیت خارجی، امور مالی و پرداخت ها، نحوه اجاره و یا اجاره بها و قانون های خاص مانند قانون برنامه ریزی و … را شامل می شود.

یک راهنمای AQ و A بخش از راهنمای قانونی برای حوزه سرمایه گذاری در بخش املاک و مستغلات اسپانیا است که به خریدار ملک واقعیت های قانونی و حقوقی و شرایط ملک را بازگو می کند.

بازار شراکت در املاک و مستغلات اسپانیا

در 12 ماه گذشته روند بهبود و رو به رشدی را در اقتصاد اسپانیا دیده ایم که این موضوع باعث شده در املاک و مستغلات اسپانیا سرمایه گذاری های خوبی انجام شود. قیمت ها در املاک و مستغلات باعث توجه هر چه بیشتر سرمایه گذاران خارجی و حتی داخلی اسپانیا برای خرید خانه و یا خانه دوم در این کشور شده است. جریانات فعلی اقتصادی اسپانیا شرایط عالی را در حال حاضر برای خرید و فروش ملک و مستغلات در اسپانیا فراهم نموده است .

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت اسپانیا در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

estate.sahelaftab.com
02188656892

+ نوشته شده در پنجشنبه 11 آبان 1396ساعت 12:56 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 5

اخذ اقامت پرتغال:96.8.10

اخذ اقامت پرتغال:

شهر های دیدنی پرتغال

کاشکایش (Cascais)

کاشکایش در ابتدا تنها منطقه ای بود که ماهیگیران را مجذوب خود می کرد و از آن به عنوان دهکده ماهیگیری یاد می شد ولی خیلی زود مرود توجه سایر مردم هم قرار گرفت . سواحل این دهکده برای داشتن یک گردش ساحلی بی نظیر بودند و همین باعث بوجود آمدن منطقه گردشگری ساحلی کم نظیر کاشکایش شد . سواحل باشکوه و آب های ذلال و شفاف ، هیجان و شادابی و شور شبانه ، انواع ورزش های آبی و گردش در دل طبیعت این دهکده به شهرت این دهکده را بالا و بالاتر برد . این دهکده خواستگاه گردشگران داخلی و خارجی پرتغال فقط نیست و بهتر است بدانید اکثر هنرمندان و ورزشکاران معروف و همچنین نویسندگان شهره هم این دهکده را برای تفریح انتخاب می کنند به تازگی اسکه ای جالب و دیدنی در این دهکده ساخته شده که بر دیدنی های این دهکده افزوده است .

پریا دا مارینا (Praia da Marinha)

این منطقه هم جوار شده با منطقه دیدنی و توریستی الگارو که همین موضوع باعث شده است توجه کمتری به این منطقه بشود . اما جالب است بدانید پرتغال با این همه ساحل زیبا یکی از غنی ترین و زیباترین سواحلش را در این منطقه دارد .این ساحل جز 100 ساحل برتر دنیا است . آب های این ساحل بسیار ذلای و شفاف است و صخره های دیدنی زیادی با حالت های فوق العاده جالب در این منطقه وجود دارند که بر جذابیت آن می افزایند.

ماروائو (Marvao)

یکی از قدیمی ترین دهکده های کشور پرتغال در منطقه النتجو این کشور به نام ماروائو می باشد. هنوز آثار قرن سیزدهمی در این دهکده دیده می شود که نشان از قدمت این دهکده دارد . خیابان های این دهکده بسیار زیبا طراحی شده اند و مناظر بسیار دیدنی در این دهکده وجود دارد که جان می دهد برای گرفتن عکس های یادگاری و خاطره انگیز .

سالما (Salema)

ساحل آرام و سر به زیر و متین سالما که در فاصله 3 ساعتی لیسبون قرار دارد را از دست ندهید . این منطقه را توریست های کمتری می شناسند و معمولا خلوت و دست نخورده است . خانه های این منطقه سفید و زیبا هستند . دهکده سالما به عنوان دهکده ماهیگیری شناخته می شود ولی مناظر دیدنی و فوق العاده و سواحل آرام و جذابی را در خود دارد . از کمی بالاتر که نگاه کنید مناظر این منطقه با شما سخن می گویند و آرامشی را تجربه خواهید کرد که وصفش نگفتنی است ...

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت پرتغال در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در چهارشنبه 10 آبان 1396ساعت 19:03 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 7

اخذ اقامت اسپانیا96/8/10

اخذ اقامت اسپانیا:

چشم انداز سرمایه گذاری در اسپانیا

خریدزمین برای توسعه و یا احداث پروژه

شما با خرید زمین های تعیین شده برای پروژه ها در اسپانیا به بازدهی خوبی از سرمایه گذاری خود نائل خواهید شد. در حال حاضر فرصت های خوبی برای تاسیس یک کارخانه پر سود در اسپانیا فراهم است که با خرید یک ملک به نسبت ارزان قیمت می توانید این سرمایه گذاری را انجام دهید.

به یاد داشته باشید خرید املاک صنعتی نیاز به قدرت اثبات و توانایی لازم برای سرمایه گذاری بیشتر بریا اجرای پروژه مورد نظر را دارد و در انتخاب این زمین ها برای اینده بهتر باید نهایت دقت بشود. خوشبختانه کارشناسان سیاحتگران ساحل آفتاب به دلیل ارتباطات خوبی که با اسپانیا دارند بهترین زمین ها و شرایط را می توانند برای مشتریان خود فراهم نمایند.

خلاصه

در حال حاضر بهترین زمان برای سرمایه گذاری در اسپانیا قرار داریم. اقتصاد با ثبات ، تقاضای زیاد برای اقامت و … همه از مواردی است که سرمایه گذاری در اسپانیا را بهترین گزینه پیش رو کرده است.

مدت زمان زیادی است که سرمایه گذاری در اسپانیا مورد توجه قرار گرفته است و تسهیلات و شرایط مناسبی برای سرمایه گذاران خارجی توسط دولت اسپانیا فراهم شده است. یکی از دلایلی تاسید و راه اندایز کمپانی های اقتصادی کم هزینه و با سود دهی بالا در این کشور به دلیل اقتدار سیاسی و اقتصادی و ثبات بازار پول و سرمایه می باشد .

برای سرمایه گذاری در اسپانیا اصلا نیازی به نگرانی نخواهد بود اگر با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب همراه باشید.

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت اسپانیا در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

estate.sahelaftab.com
02188656892

+ نوشته شده در چهارشنبه 10 آبان 1396ساعت 11:58 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 7

اخذ اقامت اسپانیا9/8/96


اخذ اقامت اسپانیا:

چشم انداز سرمایه گذاری در اسپانیا:

عوامل اقتصادی

  • ارزش پول اسپانیا بسیار بالا است . تحولات و تغییرات زیاد در آینده کمتر محتمل است، قیمت املاک و مستغلات همواره رو به رشد و ساخت و ساز ها ادامه دارد. مردم اسپانیا و مهاجران سرمایه گذار در اسپانیا علاقه زیادی به خرید املاک دارند.
  • شرایط عالی خرید املاک و منزل در اسپانیا باعث شده که مردم خود اسپانیا هم برای تعطیلات خود اقدام به خرید منازل دوم خود را بکنند و آنها به خوبی می دانند که ارزش پول خود را به این واسطه حفظ و حتی اضافه کرده اند.
  • بازار اجاره و رهن املاک در اسپانیا هم با شرایط عالی فراهم است. هر فرد خارجی می تواند یک ملک را برای مدتی اجاره و حتی از آن به منظور های مختلف استفاده نماید. حتی شما می توانید در ازا اجاره بها به صاحب ملک از اموال خود استفاده نمایید.
  • در سه ساله گذشته قیمت املام و مستغلات در اسپانیا 48 درصد رشد را نشان می دهد که این موضوع نشان دهنده بازار پایدار و رو به رشد مسکن و املاک در اسپانیا می باشد. آینده سرمایه گذاری در بخش املاک و مستغلات اسپانیا کاملا روشن است. کارشناسان حتی پیش بینی می کنند که قیمت املاک در اسپانیا حتی نسبت به سال های قبل رشد بیشتری را تجربه خواهد کرد.
  • کاستا دل سول و کوست بلانکا دو منطقه اصلی سرمایه گذاری خارجی هستند که در بین سرمایه گذاران خارجی بسیار محبوب می باشند. قیمت در هر دو بخش کمی بالا است ولی به دلیل تقاضای خرید بالا در این مناطق در صورت سرمایه گذاری در این منطقه برای خود یک معدن طلا خریداری نموده اید.
  • مسیر سرمایه گذاری و خرید املاک و مستغلات در اسپانیا مسیری ساده و بدون پیچیدگی است. شما با استفاده از وکلای کارکشته سیاحتگران ساحل آفتاب به راحتی می توانید سرمایه گذاری و خرید خود را انجام دهید.

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت اسپانیا در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

estate.sahelaftab.com
02188656892

+ نوشته شده در سه شنبه 9 آبان 1396ساعت 16:30 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 7

اخذ اقامت پرتغال:96.8.9

اخذ اقامت پرتغال:

شهر های دیدنی پرتغال

دره دورو (douro Valley)

رودخانه دورو دو کشور پرتغال و اسپانیا را در می نوردد. این رودخانه که به دلیل ساخت 8 سد در مناطق مختلف آن اکنون کمی آرام شده از مناطق دیدنی هر دو کشور به شمار می رود . زمین های کشاورزی باغ های بسیار زیادی در اطراف این رودخانه دیده می شوند و از جذابیت های آن وجود دره ها و تپه هایی در اطراف این رودخانه می باشد . اطراف این رودخانه واقعا زیباست و با آنچه که از برخی رودخانه ها سراغ داریم کاملا متفاوت است.

این رودخانه همانند یک جاده از بین کوه ها عبور می کند و مناظر فوق العاده دیدنی را بوجود می آورد . بر روی این رودخانه با کرایه کردن قایق و گذر از بین کوه ها و باغ ها ی اطراف حسابی لذت خواهید برد . مناطق دست نخورده اطراف با دره دورو تکمیل می شود . دره دورو در واقع دره ای است پر نعمت برای مردم این منطقه . در این دره چندین هزار درخت انگور هر ساله با بهره فراوان عرض اندام می کنند .انگور این منطقه بیشتر برای کارخانه مشهور پورت ارسال می شود . تاکستان های روی تپه ها دارای نام های مشهور و جالبی هستند .

اوبیدوس (Obidos)

در استان استرمادورا دهکده ای وجود دارد که به دلیل استحکام فراوان به خاطر دژ ها و قلعه های زیاد شهرت دارد . حتما دلیلی باید باشد که این دهکده اینقدر مورد نظر ملکه های پرتغالی بوده است . دهکده ای خیره کننده و زیبا که حتما شما هم با یک بار دیدن آن عاشقش خواهید شد .

اوورا (Evora)

اوورا دهکده ای در شهر اوورا پرتغال و ثبت شده در آثار جهانی یونسکو می باشد و برای طی مسافتی 5 مایلی به صورت پیاده و لذت بردن از مناظر بکر اطراف بسیار عالی است . در این دهکده آثار فراوان دیگری هم وجود دارد مانند کاپلا دا اوسوس که سردابه ای شوم بوده است .

همه شهر ها و دهکده های پرتغال در نوع خود دیدنی و جذاب هستند. با سیاحتگران ساحل آفتاب به عنوان مجری اصلی سفر های توریستی و اقامتی پرتغال برای مسافرت با این کشور همراه باشید .

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت پرتغال در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در سه شنبه 9 آبان 1396ساعت 12:00 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 6