ساخت وبلاگ تور تایلند تور پوکت تور پاتایا لوازم جانبی سامسونگ لوازم جانبی اپل لوازم جانبی هواوی خرید اینترنتی محل تبلیغات شما
saheleaftab1 - صفحه 8

saheleaftab1

خرید ملک در ایتالیا

خرید ملک در ایتالیا

اما باید در نظر داشت که خرید ملک در کشور ایتالیا نه تنها اقامت شما را تضمین می کند که باعث می شود بدون نگرانی از هزینه های اجاره و رهن منازل در این کشور و بدون نگرانی بلافاصله پس از ورود به خاک این کشور در منزل خودتان اقامت داشته باشید و ضمنا از مزایای یک شهروند ایتالیایی نیز برخوردار شوید. مزایایی همچون هزینه های پزشکی و درمانی رایگان و هزینه های تحصیلی رایگان ، سفر بدون محدودیت به سایر کشور های اروپایی ، استفاده از آب و هوای ناب اروپایی ، برخورداری از امکانات و شرایط کاری مناسب در این کشور و ... که می توان گفت لذت واقعی زندگی را درک خواهید کرد .

برای خرید خانه و ملک در ایتالیا به دو صورت می توانید اقدام نمایید . اول اینکه با مهاجرت و یا مسافرت چند روزه به این کشور خانه مورد نظر خود را ببینید و بصورت نقدی وبا استفاده از وکلای کار کشته و خبره برای خرید ملک مرود نظر خود بهره ببرید که دومین مورد یعنی استفاده از وکلای کار کشته و خبره همیشه بهترین راه است. زیرا به دلیل شناخت این افراد از موقعیت های مناسب و رو به رشد مناطق مختلف ایتالیا و همچنین اشراف و آگاهی کامل در خصوص تسهیلات تعلق گرفته به انواع ملک و در کنار آن اطمینان به صحت معامله صورت گرفته همواره این انتخاب را بهترین انتخاب می کند .

از جهتی هم برای خرید ملک و خانه در ایتالیا یا باید بصورت نقد همه پول را واریز کرده و منزل خود را تحویل بگیرید . البته افراد حقیقی و حقوقی خارجی نیز می توانند به راحتی در این کشور صاحب انواع املاک تجاری ، مسکونی و اداری شوند و حتی از تسهیلات در نظر گرفته شده دولت این کشور هم برای خرید خود استفاده نمایند البته با این تفاوت که این افراد نمی توانند کل مبلغ ملک را قسطی پرداخت نمایند

برای مطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تور و یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .

Travel.sahelaftab.com

02188656892

یوتیوب ساحل آفتاب

+ نوشته شده در سه شنبه 7 شهريور 1396ساعت 22:10 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 15

شرایط مهاجرت به استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا
1- مهاجرت تحصیلی به استرلیا
ویزا استرلیا توسط شرکت های بریتانیایی صادر می شود و دولت این کشور در حوزه ویزا وارد نمی شود .هزینه صدور ویزا استرلیا بسیار کم و در مواقعی هم رایگان انجام می شود . اما ویزای دانشجویی استرلیا قوانین و مقررات سفت و محکمی دارد که در صورت تخطی از این مقررات به سادگی ویزا باطل خواهد شد . از جمله این شرایط و مقررات می توان به موارد زیر اشاره نمود :
· دانش آموزان این کشور باید بصورت دوره ای حضور و غیاب شوند و بصورت معتبر برای دوره انتخاب مطالعه ثبت نام نمایند .
· دانش آموزان در این کشور حق کار ندارند . آنها باید ابتدا مطالعات خود را آغاز و سپس برای حقوق کار این هم نهایتا 20 ساعت کار در هفته اقدام نمایند .
· دانش آموزان باید در آموزش و پرورش کشور استرلیا برای 12 ماه اول ثبت نام انجام دهند .
· آدرس محل سکونت دانش آموزان باید نهایتا ظرف مدت 7 روز به ارائه دهنده های آموزش تحویل داده شود و در صورت تغییر هم باید نهایتا در همین مدت 7 روز تغییر آدرس اعلام شود .
2- مهاجرت کاری به استرلیا
برای مهاجرت کاری به استرلیا سیستمی توسط این دولت طراحی شده که امتیاز مهاجرت به این کشور توسط وزارت مهاجرت به استرلیا و حفاظت مرز ها بررسی می شود . محاسبه این ارزیابی در واقع نشان می دهد که شما با چه اندازه واجد صلاحیت و شرایط لازم برای سفر به استرلیا و کار در این کشور بوده و در صورت پذیرش برای کار تا چه حد مهارت و توانایی دارید . در صورتیکه موفق شوید امتیاز لازم را داشته باشید ویزای کار برای شما تضمین خواهد شد . البته این سیستم فقط برای افراد دارای تخصص و تحصیلات عالیه تعبیه نشده است و به دنبال حداقل های لازم در افراد متقاضی کار در این کشور می باشد .
البته این موضوع که هر چه توانایی بالاتر و رزومه بهتری داشته باشید و در واقع نیروی ماهر تری باشید دریافت ویزا و پذیرش ساده تری خواهید داشت را نمی توان منکر شد . ولی بهترین شرایط برای دریافت ویزای کار در کشور استرلیا مطابق شرایط لحاظ شده در ذیل می باشد :
· در زمان ارسال درخواست بهتر است سن شما زیر 50 سال باشد
· توانایی و تسلط لازم را به زبان انگلیسی باید داشته باشید و حداقل نمره مورد قبول در آزمون آیلتس را دریافت نموده باشید .
· در هنگام درخواست کار به عنوان فردی متخصص و ماهر باید متناسب به توانایی و مهارت و صلاحیت خود و شغل های مورد تسلط خود در فهرست مشاغل درخواست خود را تکمیل نمایید .
· بهتر است بدانید توسط دولت استرلیا از شما در خصوص شغل هایی که ادعای تسلط و تخصص آن را دارید تستی به عمل خواهد آمد و توانایی شما ارزیابی خواهد شد که این ارزیابی با توجه به شغل اعلام شده متفاوت خواهد بود و شرایط خاص خود را دارد .
· گواهی سلامت عقلی و جسمانی شما باید توسط یک پزشک معتبر دریافت شده و ارائه گردد . این موضوع باید برای دولت استرلیا محرز شود .حتی شما مورد ارزیابی شخصیتی هم قرار خواهید گرفت و این موضوع توسط متخصصین این حوزه در استرلیا باید تایید شود .
برای مطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تور و یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .
Travel.sahelaftab.com
02188656892
یوتیوب ساحل آفتاب
+ نوشته شده در دوشنبه 6 شهريور 1396ساعت 12:00 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 18

با پیزا برج کج دنیا بیشتر آشنا شویم

با پیزا برج کج دنیا بیشتر آشنا شویم

پیزا در جنوب کشور ایتالیا واقع شده و آب و هوای معتدل مدیترانه ای دارد و در اغلب ایام سال این آب و هوا در آن حاکم است و جایی عالی برای داشتن یک تعطیلات منحصر به فرد می باشد. مردم شهر پیزا بسیار خونگرم و مهمان نواز هستند و برای مهمانان خود احترام زیادی قائل هستند. این شهر در حدود 88 هزار نفر جمعیت ساکن دارد .

شهر پیزا از شهر های کوچک کشور ایتالیا می باشد هر چند به تنهایی به اندازه بسیاری از کشور های اروپایی جاذبه گردشگری و دیدنی دارد . این شهر با داشتن یک فرودگاه بین المللی به نام گالیلو گالیله هر روز شاهد پرواز های داخلی و خارجی زیادی به این شهر می باشد که اغلب این مسافرین گردشگرانی هستند که به شوق دیدن این شهر عجایب وارد پیزا می شوند . هر چند این فرودگاه تا شهر کمی فاصله دارد ولی به دلیل خدمات عالی حمل و نقل مانند حمل و نقل با قطار ، اتوبوسو و تاکسی هیچ حس بدی به مسافر دست نخواهد داد .

پیزا جاذبه های طبیعی و گردشگری بی شماری دارد . پیزا دی میراکلی یکی از این آثار مشهور و پر طرفدار شهر پیزا می باشد که در لیست آثار جهانی یونسکو هم به ثبت رسیده است . در بخش دیگری از شهر پیزا می توان به پیزا دی کاوالییری به عنوان اثری ارزشمند و دیدنی در شهر اشاره کرد که آثار فراوانی را در دل خود جا داده است .

برای مطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تور و یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .

Travel.sahelaftab.com

02188656892

یوتیوب ساحل آفتاب

+ نوشته شده در يکشنبه 5 شهريور 1396ساعت 20:19 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 17

آشنایی با پروونس فرانسه

آشنایی با پروونس فرانسه

در زیر به برخی از این جاذبه های گردشگری که در این منطقه قرار گرفته اند اشاره ای خواهیم کرد :

  • Aix-en-provencr

این منطقه یا شهر کوچک ، شهری است که بنیان گذارش رومی های باستان در 125 سال قبل از میلاد مسیح بوده اند و ویزیگوت ها ، لومبارد ها ، فرانسوی ها و برخی دیگر از پادشاهان در این منطقه قدرت نمایی کرده اند . دیدنی های این منطقه شامل موارد زیادی همچون Fontaine des Quatre Dauphins می باشد که مربوط به قرن 17 میلادی می باشد و یا Cours Mirabeau که محل جداسازی شهر قدیم و جدید می باشد . در این شهر بازاری سنتی وجود دارد که همه روزه در آن فعالیت وجود دارد و همه انواع خوراکی ها و ملزومات زندگی مهیا است . همچنین رستوران هایی با طبخ غذای سنتی و بومی این منطقه وجود دارند که مشهورترین انها رستوران Deux Garçons می باشد که شهرت زیادی دارد و بسیاری از افراد سرشناس همیشه از این مکان برای خوردن غذای مورد علاقه شان استفاده می کنند .

  • Roussillion

یکی از زیباترین روستاهای کل کشور فرانسه روستای روزیلیون می باشد . این روستا بر روی رسوباتی زرد رنگ قرار گرفته و جذابیت ان به این است که در این رسوبات زرد رنگ صخره های قرمز خودنمایی می کنند. خانه های این روستا قدیمی و سنتی و با شکل و رنگ خاص طراحی شده اند . بهترین لذت در این روستا قدم زدن در کنار طبیعت بکر و پیاده روی در خیابان های جالب آن می باشد .

برای مطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تور و یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .

Travel.sahelaftab.com

02188656892

یوتیوب ساحل آفتاب

+ نوشته شده در يکشنبه 5 شهريور 1396ساعت 2:17 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 15

!!!!گردش در اروپا!!!!

گردش در اروپا

نامه شنگن و امضاء آن در بین بیشتر کشور های اروپا به حال و هوای توریستی و گردشگری در اروپا جان دیگری داد به شکلی که توجه به این موضوع که نیازی به تهیه روادید اضافی و دریافت اجازه نامه برای سفر به دیگر کشور های اروپایی نیازمند طی مراحل سخت و مجددی نمی باشد باعث شد که سیل جمعیت تنوع طلب گردشگر راهی این قاره کهن شود .

هر یک از کشور های اروپایی در نوع خود دارای جاذبه های گردشگری فراوان و دیدنی های بی نظیری هستند و نمی توان به راحتی از بین این همه جاذبه یک تا چند عنوان را به عنوان بهترین مکان ها برای گردشگران نام برد بخصوص اینکه سلایق و علایق در بین همه یکسان نیست و هر فرد با نگاه خود و اندیشه خود بهترین ها را گزینش می کند .

در ادامه این بحث شهر هایی که از نظر گردشگران بیشترین طرفدار را دارند با هم مرور می کنیم :

آکروپلیس یکی از زیباترین آثار بر جای مانده تاریخی در شهر آتن کشور یونان می باشد . البته در یونان آکروپلیس دیگری هم وجود دارد ولی ابهت و عظمت این سازه به قدری است که این نام اختصارا وقتی برده می شود همه به یاد آکروپلیس مورد نظر ما خواهند افتاد . این بنا 5 قرن قبل از میلاد مسیح ساخته شده در میزاث جهانی یونسکو هم ثبت شده و به عنوان یکی از بهترین بناهای کلاسیک از نوع معماری در جهان و اروپا محسوب می شود . در مرکز این سازه بنایی متعلق به معبد پارتنون وجود دارد که در معنی یونانی یعنی محل اقامت باکره ها و به احترام آتنا خدای نگهبان شهر ساخته شده است و از احترام زیادی برخوردار می باشد .

برای مطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تور و یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .

Travel.sahelaftab.com

02188656892

یوتیوب ساحل آفتاب

+ نوشته شده در پنجشنبه 2 شهريور 1396ساعت 14:15 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 16

تحصیل در کشور مجارستان

تحصیل در کشور مجارستان

تقریبا دانشگاه های کشور مجارستان بصورت جامع تمامی رشته های تحصیلی را پوشش می دهند . ولی برای ورود به دانشگاه های مجارستان متقاضیان باید دوره پری پارتیکورس این کشور را بگذرانند . این دوره بی شباهت به ترم هایی پیش نیاز در دانشگاه های ایران نمی باشد به این صورت که باید متقاضی در رشته مورد نظر خود یک سال به زبان انگلیسی پیش نیاز های رشته انتخابی را بگذراند .به این منظور برای درس های فنی دروسی مانند ریاضی ، رسم ، فیزیک ، مکانیک و زبان انگلیسی و برای رشته هایی مانند پزشکی باید پیش نیاز هایی همچون شیمی ، اناتومی ، زیست شناسی ، فیزیولوژی و زبان انگلیسی را بگذراند . همانگونه که ملاحظه کردید زبان انگلیسی به عنوان پایه تحصیلی شما در این کشور دارای اهمیت می باشد و اکثر دانشگاه های این کشور برای دانشجویان خارجی خود دروس را به زبان انگلیسی ارائه می نمایند .

دوره پری پارتیکورس یکساله است و در سطح کالج در کشور مجارستان تدریس می شود . این دوره در دو موقع از سال پذیرش دارد . شروع ترم ها یا اول سپتامبر می باشد و یا جولای که باید برای پذیرش از قبل اقدام شده باشد . این دوره به عنوان پیش نیاز اصلی برای ورود به دانشگاه های مجارستان شناخته می شود و هر کس این دوره ها را گذراند می تواند وارد دانشگاه های مجارستان شده و از مزایای تحصیلی این کشور برخودار شود .

اما در کشور مجارستان چه دوره های تحصیلی وجود دارد .؟

  • دوره کالج

همانگونه که آورده شد دوره های کالج در کشور مجارستان الزامی است و باید ظرف مدت یک سال این دوره را گذراند و تقریبا تمامی کالج های این کشور پذیرش دارند . دوره های پری پارتیکورس مجارستان برای رشته های مختلف دروس مختلف ارائه می نمایند که برای رشته های فنی معادل پری انجیرینگ و برای پزشکی پری مدیکال نامیده می شوند . مشهورترین کالج ها که دارای اعتبار بالاتری هم برای تحصیل می باشند در کشور مجارستان عبارتند از :

  • کالج مک دانیل

در این کالج تقریبا همه رشته ها تدریس می شود و میانگین شهریه برای تحصیل در این کالج 5400 یورو می باشد .

  • کالج اویسینا

کالجی بسیار معتبر و مورد تایید وزارت علوم ایران که برای تحصیل در آن باید توانایی علمی مناسبی داشته باشید . یکسال تحصیل در این کالج حدود 5200 یورو هزینه در بر دارد و در شهر زیبای بوداپست هم قرار دارد .

  • کالج پزشکی پچ

کالج تخصصی پزشکی که با اعتبار بالا بخصوص برای رشته های پزشکی داروسازی و دندان پزشکی می باشد و حدود 10000 تا 16000 یورو در سال هزینه دارد .

  • کالج دونا

کالجی در بوداپست که سالیانه 5200 یورو هزینه در بر دارد .

برای مطالعه ادامه مطلب و همچنین رزرو تور و یا بررسی و اطلاع از سایر برنامه های گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب همین امروز با کارشناسان و متخصصین سیاحتگران ساحل آفتاب تماس بگیرید .

Travel.sahelaftab.com

02188656892

یوتیوب ساحل آفتاب

+ نوشته شده در پنجشنبه 2 شهريور 1396ساعت 1:16 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 16

فرایند خرید ملک و اقامت اسپانیا

فرایند خرید ملک و اقامت اسپانیا

فرایند خرید و امور مالی و قانونی :

فرایند خرید در اسپانیا پیچیده تر یا ساده تر از دیگر کشورهای اروپا نیست. وقتی که در مورد ملکی که مناسب شما است تصمیم گرفتید اولین مرحله پرداخت حق رزرو به مبلغ حدود 6,000 یورو است. این پول ها عموماً توسط بخش فروش شرکت سازنده نگاه داشته می شوند و به شما مدت 30 تا45 روز مهلت برای ساماندهی مالی مرحله پرداخت ، انجام امور اداری ، در صورت لزوم، می دهد.در پایان از شما خواسته می شود که یک قرارداد خرید خصوصی، در حضور سردفتر اسناد رسمی )بنا به قانون لازم است که یک مسئول دولتی اسپانیایی شاهد امضاء باشد( امضاء نمایید و کلیه مدارک به اداره ثبت املاک ارسال می شود تا نام شما را بعنوان مالک قانونی سند مالکیت و دفتر ثبت نمایند.

هزینه های متعددی وجود دارد که باید از آنها مطلع باشید و شما باید 11% الی 13 % قیمت خرید برای پوشش دادن آنها را در نظر داشته باشید. اگر چه تغییرات قانون ممکن است بر قیمت ها تاثیر بگذارد.

همیشه قبل از انتخاب ملک با در نظر داشتن بودجه خود شروع به جستجو نمایید. بخاطر داشته باشید که مالیات و دیگر عوارض باید در نظر گرفته شوند. مالیات خرید بسته به اینکه آپارتمان نوساز یا به عبارتی سند دست اول باشد 10% و در حالت سند دست دوم 8% می باشد. هزینه های دیگری نیز وجود دارند از قبیل هزینه های حقوقی، که در منطقه معمولاً 1% قیمت خرید بعلاوه VAT میباشند. حق الزحمه های دفتر اسناد رسمی نیز حدود 1% ارزش اعلام شده ملک بوده و توسط قانون تعیین می شود.

در زیر هزینه های خرید یک ملک به قیمت 200,000 یورو بعنوان نمونه آمده است:

قیمت خرید 200,000= یورو

%10 ( VAT )مالیات انتقال 20,000= یورو در صورت Resale 8%

%1 + (21%)VATهزینه حقوقی (حق الزحمه وکیل)= 2420یورو

%1 هزینه دفتر اسناد رسمی 2,000= یورو

%0/6 هزینه ثبت زمین 1,200= یورو

مبلغ کل 225,620= یورو

نکته: 1/5% هزینه انتقال وام بانکی یا اخذ وام = 3000 یورو در صورت اخذ وام بانکی به مبلغ کل اضافه می گردد.

هزینه خدمات ساحل آفتاب 5%= 10/000 یورو شامل:

-اخذ ویزا

-راهنمای شما در انتخاب و خرید ملک مناسب

– سرویس ترانسفر و گشت و شناسایی منطقه مورد و بازدید از پروژه ها

-هتل محل اسکان (4 ستاره) به مدت 6 روز

-راهنمای فارسی زبان در مدت اقامت

-مشاوره در زمینه اخذ اقامت بدون اجازه کار پس از خرید ملک

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت اسپانیا در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

Travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در سه شنبه 31 مرداد 1396ساعت 21:48 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 13

اقامت اسپانیا و خرید ملک و مزایای آن

اقامت اسپانیا و خرید ملک و مزایای آن

مزایای خرید ملک در اسپانیا:

  • گشایش حساب بانکی و اخذ کارت های اعتباری
  • دریافت NIE Number (شماره فردی مالیات اسپانیا)
  • اخذ اقامت
  • اخذ ویزاهای بلند مدت شینگن از سفارت اسپانیا برای صاحبان ملک و کلیه اعضاء خانواده و به تبع آن تردد در کلیه کشورهای عضو حوزه شینگن امکان پذیر می باشد.
  • مالکیت 100% ملک به نام خریدار (عرصه و عیان)
  • سهولت در اخذ ویزای آمریکا و انگلستان از طریق سفارتهای کشورهای ذکر شده در اسپانیا
  • استفاده از خدمات تحصیلی ، درمانی و… برای کلیه اعضای خانواده
  • زندگی در یک کشور امن و زیبا با آب و هوای بی نظیر
  • سبک زندگی بسیار بالا (high quality life style)

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت اسپانیا در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

Travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در دوشنبه 30 مرداد 1396ساعت 17:26 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 17

اقامت اسپانیا با خرید ملک در مادرید

اقامت اسپانیا با خرید ملک در مادرید

مادرید:

طبق اعلام رسمی هر ساله کمیته اطلاعات و امنیت اتحادیه اروپا مادرید همواره بین رتبه اول تا سوم امن ترین پایتختهای قاره سبز محسوب می شود (www.gomadrid.com ) . این شهر با برخورداری از مراکز درمانی متعدد و قابل دسترس برای عموم و همچنین مراکز علمی – آموزشی و تحصیلات عالیه آکادمیک مانند IE BUSINESS SCOOL و… تضمینی برای آینده خود و فرزندانتان می باشد.

از دیدنیهای شهر مادرید می توان به میدان سول ، Plaza Mayor، خیابان Gran Via ،پارک El Retiro ، موزه El Prado و ورزشگاه سانتیاگو برنابئو اشاره کرد.

ساحل آفتاب با داشتن دفاتر در شهرهای بارسلون ،مادرید و جنوب اسپانیا مالاگا(ماربیا) آماده ارائه کلیه خدمات از ابتدا تا انتهای خرید ملک و اخذ اقامت همگام و همراه شما خواهد بود.

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت اسپانیا در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

Travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در يکشنبه 29 مرداد 1396ساعت 13:34 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 17

اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک در مادرید

اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک در مادرید

مادرید:

مادرید به عنوان پایتخت اسپانیا دارای یکی از مرتبط ترین شبکه های مترو در کل قاره اروپا می باشد. شما در مادرید با استفاده از شبکه حمل و نقل عمومی می توانید جای جای این شهر را به آسانی بازدید نمایید.

یکی از اصول فرهنگی ساکنین مادرید شب زنده داریست و تا پاسی از شب در خیابانهای این شهر به گشت و گذار می پردازند. خیابان های مادرید بسیار خاطره انگیز هستند و سرتاسر این شهر را ساختمانهای با عظمت و تاریخی با معماری خاص فرا گرفته است.

این شهر مرکز فرهنگی ، هنری و سیاسی اسپانیاست و دارای کلیساها و موزه های معروفی که از شهرت جهانی برخوردارند می باشد. ارتفاع مادرید از سطح دریا 581 متر می باشد و به این جهت می توان گفت که مرتفع ترین پایتخت اروپا می باشد.

در سطح شهر علاوه بر رستوران های بی نظیر با ارائه غذاهای سنتی اسپانیایی مانند Tapas و بین المللی ، رستوران های ترک ، عرب و ایرانی که غذاهای حلال دارند یافت می شود.آب لوله کشی در این شهر قابل نوشیدن است و عموم مردم از همین آب استفاده می کنند .

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت اسپانیا در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

Travel.sahelaftab.com

02188656892

+ نوشته شده در شنبه 28 مرداد 1396ساعت 14:05 توسط saheleaftab1 | | تعداد بازدید : 15